0
A kosár üres

A kosár üres!

Összesen
0 Ft
+ ÁFA
Kategóriák

BORÉLESZTŐ /bor és cefre/ 0,02 kg univerzális #/25

BORÉLESZTŐ /bor és cefre/  0,02 kg univerzális #/25

Normál erjesztési körülmények között megbízhatóan alkalmazható fehér és vörösborok, valamint gyümölcscefrék biztonságos kierjesztéséhez.

Az erjedés beindulása nagyon gyors, ezáltal gyorsan túlnövi a vadélesztőket.

Használatával tiszta ízű, egészséges borokat kapunk.

234
Termékkód: 286
Súly: 0.002 kg
  • Optimális erjesztési hőmérséklete 15-30oC.

  • Az erjedés beindulása gyors, a főerjedés egyenletes.

  • Habképzése közepes.

  • Jó alkohol kihozatallal rendelkezik, 16.5 g/l cukorból képez 1 tf% alkoholt.

  • Alkoholtűrő képessége 13,5 tf%.

  • Kevés illósavat képez.

  • Piruvát és acetaldehid képzése csekély.

  • Neutrális jellegű élesztő, nem változtatja meg az eredeti fajtajelleget.

  • Viszonylag tömör seprőt ad.

  • Tápanyagigénye közepes

Mikrobiológiai jellemzők:

  • <10 vadélesztő / 106 élesztő sejt

  • <10 baktérium / 106 élesztő sejt Salmonella nem kimutatható 25 g termékben.

Értékelje a terméket
Mentés